PRESSEMEDDELELSE

Danske landmænd har fået et nyt alternativ, når det gælder afsætning af skrabeæg og frilandsæg. Det dansk-svenske selskab Stjerneæg A/S går nemlig nu i gang med at indveje æg her i landet.

Stjerneæg A/S vil indveje æg i Danmark

Danske landmænd har fået et nyt alternativ, når det gælder afsætning af skrabeæg og frilandsæg. Det dansk-svenske selskab Stjerneæg A/S går nemlig nu i gang med at indveje æg her i landet.

- Vi vil ikke blot være salgsselskab for de to moderselskaber, men vil også selv indveje, pakke og distribuere æg til detailhandel og foodservice i Danmark. Derfor søger vi kontakt til danske landmænd, som går med overvejelser om at starte en produktion op af frilandsæg eller skrabeæg. Økologiske æg har vi allerede adgang til via Dueholm, siger direktør Rolf Poulsen fra Stjerneægs hovedsæde i Skanderborg.

Stjerneæg A/S er stiftet i sommeren 2020 i et samarbejde mellem to veletablerede virksomheder i den skandinaviske ægbranche, henholdsvis Sveriges største ægleverandør Stjärnägg AB og danske Dueholm. Stjerneæg har hovedsæde i Skanderborg.

 

Klar til dialog med landmænd

Stjerneæg er den unge friske spiller på det danske marked for æg og ægprodukter, men alligevel er virksomheden godt rustet til en konstruktiv og ligeværdig dialog med interesserede landmænd, pointerer Rolf Poulsen.

- Såvel på den svenske som på den danske side er ejerne bag Stjerneæg familieejede virksomheder med egne landbrugsbedrifter. Så vi ved af egen erfaring, hvad der skal til for at få et landbrug med ægproduktion til at køre, og hvordan verden ser ud fra vores leverandørers side, siger han.

Stjerneæg A/S tilbyder dagligvarehandelen, cateringsektoren og andre fødevarevirksomheder over hele Danmark et fuldt sortiment af skrabeæg, frilandsæg, økologiske æg samt et bredt udvalg af ægprodukter; eksempelvis kogte æg uden skal, pasteuriserede æg og røræg. Stjerneæg A/S kan både levere under eget brand og som private label.

 

FOR FLERE OPLYSNINGER KONTAKT:

Rolf Poulsen, direktør for Stjerneæg A/S: Mobiltlf. +45 30 96 97 99, e-mail rolf@stjerneaeg.dk

Håkan Burlin, VD Stjärnägg AB,: Mobiltlf 0708-952114, e-mail hakan.burlin@stjarnagg.se

 

NYHEDER

2021-02-03

Ledig stilling

Proaktiv salgskoordinator med mod på en afvekslende hverdag

Som et led i vores udvikling, søger Stjerneæg en proaktiv salgskoordinator med mod på en afvekslende hverdag. Planerne er ambitiøse, og der er klare mål for virksomheden.